MotoGP

Marc Márquez recupera sensacions a Jerez

El pilot d’Honda fa el tercer millor temps en la primera sessió de lliures al GP d’Espanya a només tres dècimes de Binder

Marc Márquez (Honda) comença a retrobar-se. Ho ha fet aquest matí en la primera sessió lliure del Gran Premi d’Espanya en el circuit on va tenir l’any passat el seu greu accident. És aviat encara per veure si podrà lluitar pel podi però ha marcat el tercer millor temps, a menys de tres dècimes del pilot més ràpid del matí en Moto GP, el sud-africà Brad Binder (KTM), que ha demostrat que la moto austríaca és una altra respecte els grans premis disputats a Qatar.

Aleix Espargaró (Aprilia) ha estat un altre dels protagonistes del matí ja que ha marcat pràcticament el millor temps des de l’inici (1:38.204) fins que ha estat superat al final per Binder. Pol Espargaró, company de Marc Márquez, ha caigut sense conseqüències però ha hagut d’anar dos cops al box a reparar la moto. Rere Binder, Aleix i Marc els més ràpids han estat el líder del mundial, Fabio Quartararo (Yamaha), Johan Zarco (Ducati), Miguel Oliveira (KTM) i Pol, just al davant de Maverick Viñales i Joan Mir (Suzuki). La igualtat sembla absoluta. Els dotze primers han acabat separats per nomes mig segon de distància.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)