Fórmula 1

Doblet de Mercedes amb Bottas superant Hamilton per 7 mil·lèsimes

Verstappen (Red Bull) ha acabat tercer a tres dècimes i Sainz (Ferrari) sortirà des de la cinquè lloc en el GP de Portugal

Mercedes ha fet el doblet en la qualificació del GP de Portugal, amb Valtteri Bottas (1:18.348) superant a Lewis Hamilton (1:18.355) per només 7 mil·lèsimes. És la primera posició preferent del fines aquesta temporada. L’anglès ha sigut el millor en la Q2 amb un gran registre d’1:17.968, que no ha pogut igualar en la definitiva Q3 en que s’han jugat la pole. La tercera posició l’ha ocupar Max Verstappen (Red Bull) a gairebé 4 dècimes, (1:18.746), però el neerlandès ha vist com li anul·laven la seva primera volta ràpida per haver sortit dels limits de la pista, i que era millor amb la que s’ha aconseguit la posició preferent.

El madrileny Carlos Sainz (Ferrari) sortirà des de la cinquena posició de la graella (1:19.039) després de finalitzar a gairebé set dècimes (0.691) del primer. L’asturià Fernando Alonso (Alpine) ha quedat eliminat en la Q2 (1:19.456) i sortirà des de la tretzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)