Més motor

Àlex Palou: “Fa mal, però és un bon tipus de dolor”

Motor. El nou líder de l’IndyCar està molt content per la segona posició en les 500 milles d’Indianapolis i diu que va estar “molt justet”

El nou líder del campionat de l’IndyCar, el català Àlex Palou, va valorar molt la segona posició en les 500 millor d’Indianapolis de diumenge i va mostrar la seva alegria. Tot i això va dir en el seu compte de Twitter que “fa mal, però és un bon tipus de dolor”. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor va explicar com havia anat la prova en el mític oval d’Indianapolis: “Vam estar lluitant tota la cursa per la primera posició, i fins a l’última volta, l’últim revolt. Va estar molt justet.”

Àlex Palou, de l’equip Chip Ganassi Racing, va explicar que tenia un cotxe que va anar molt bé però què “no va poder ser aquest cop”. El català va destacar el primer lloc que ocupa ara en la general del campionat i ja mira el següent objectiu, una doble cursa a Detroit el 12 i 13 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)