MotoGP

Les Yamaha es posen al davant en els últims lliures de MotoGP

+Morbidelli és el més ràpid per davant de Quartararo. Aleix Espargaró és cinquè i deu pilots estan en mig segon en el GP de Catalunya

Les Yamaha de Franco Morbidelli i Fabio Quartararo han sigut les més ràpides en els últims entrenaments lliures de MotoGP del GP de Catalunya. L’italià ha superat per 46 mil·lèsimes al francès, el líder del mundial. En el primer enrenament lliure va dominar l’Aprilia d’Aleix Espargaró i en el segon la Ducati del francès Johann Zarco. La igualtat ha continuat en aquesta sessió i els deu pilots que s’han classificat directament per la Q2 estan separats per només mig segon. El desè és l’italià Valentino Rossi (Yamaha) a 0.497.

El millor català ha sigut Aleix Espargaró en la cinquena posició, mentre que Maverick Viñales (Yamaha) ha acabat vuitè. Els tres catalans d’Honda hauran de passar per la Q1, Pol Espargaró ha sigut el tretzè, Marc Márquez el quinzè i Àlex Márquez el divuitè. Àlex Rins ha passat aquest matí pel Circuit Barcelona-Catalunya després d’haver sigut operat ahir de la seva fracturà en el radi del braç dret. Dilluns començarà la recuperació.

El líder del mundial, l’australià Remy Gardner (Kalex) ha tancar la Moto2 com el més ràpid amb 21 mil·lèsimes d’avantatge sobre el seu company d’equip el madrileny Raúl Fernández. Xavi Vierge (Kalex) ha acabat amb el novè temps, mentre que Albert Arenas (Boscoscuro) ha fet un pas endavant, ha lluitant per estar en la Q2 i s’ha quedat fora en la darrera instant. Ha fet el quinzè temps a només 34 mil·lèsimes d’estar entre els catorze millors i estalviar-se haver de fer la Q1.

En Moto3 el més ràpid dels entrenaments lliures ha sigut l’italià Stefano Nepa (KTM) amb 48 mil·lèsimes de marge sobre l’argentí resident a Barcelona Gabriel Rodrigo (Honda). Jeremy Alcoba (Honda) ha passat directament a la Q2 al fer el vuitè temps, mentre que Xavier Artigas (honda) ha acabat el 23è i haurà de disputar la Q1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)