MotoGP

Gardner sortirà des de la ‘pole’ de Moto2 per segona vegada aquest any

L’australià, líder del mundial, supera el seu company d’equip, Fernández. Vierge fa el sisè millor temps en el GP de Catalunya

Remy Gardner (Kalex) sortirà des de la primera posició de la graella de Moto2 per segona vegada aquesta temporada. L’australià, líder del mundial, ha fet un gran registre d’1:42.977 i ha guanyat la seva batalla particular amb el seu company d’equip, Raúl Fernández, que havia fet la pole en els dos darrers Grans Premis. El madrileny ha lluitat pel primer lloc en la qualificació i ha acabat segon a una dècima i mitja (0.158). El pilot de Castellbisbal Xavier Vierge (Kalex) tindrà un lloc en la segona fila al ser el sisè més ràpid de la qualificació a mig segon (0.590) del millor.

Albert Arenas (Boscoscuro) no ha pogut superar la Q1 i sortirà des de la 21a posició. El gironí ha buscar estar entre els quatre primers per poder disputar la Q2, però no ho ha aconseguit per una dècima i mitja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)