Més motor

Dinou milions d’euros per cobrir les pèrdues del Circuit

El Govern ha aprovat injectar 19 milions d’euros extraordinaris al Circuit Barcelona-Catalunya per cobrir les pèrdues d’aquest any 2021. Segons ha pogut confirmar Europa Press en fons de la conselleria d’Empresa i Treball, les inversions s’han aprovat en tres fases i una partida de 11,1 milions ha sortit dels fons de contingència de la Generalitat i les altres dues, d’un total de 7,9 milions, de la consellaria d’Empresa i Treball.

Aquesta inversió de 19 milions és l’última prevista per aquest 2021, i s’afegeix als 25 milions d’aval que segellen anualment els propietaris de la Fórmula 1 amb la Generalitat per cobrir les pèrdues de l’esdeveniment i que ja estan en el pressupost del Circuit. Segons s’ha explicat des del departament el nou equip liderat per Roger Torret, fa poc nomenat president del circuit, es va trobar amb aquest deute i s’ha insistit en que la seva prioritat és concretar en els propers mesos un nou projecte de circuit que representi un canvi significatiu i estigui en línia amb els valors, que al seu entendre, es corresponen amb el sector del motor del segle XXI.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)