Trial

Adam Raga posa emoció en el mundial de trial

Motor. S’imposa en la segona jornada del gran premi d’Andorra i retalla fins als vuit punts la diferència respecte de Toni Bou

Adam Raga (TRRS) no es rendeix en el mundial de trial i ahir es va imposar en la segona jornada del gran premi d’Andorra a Sant Julià de Lòria. El pilot d’Ulldecona (39 anys) va superar per només 1 punt (18 a 19) el basc Jaime Busto (Vertigo), mentre que el líder del mundial Toni Bou (Honda), vencedor en la primera jornada, va quedar relegat. Raga va haver de remuntar. Quan semblava que el triomf seria per a Busto, el català va ser més ràpid i va repetir la victòria en un escenari on ja va triomfar el 2017 i el 2020. Raga retalla ara fins als 8 punts (92 a 84) la diferència de Bou en la general. Miquel Gelabert va ser quart i Jeroni Fajardo, setè.

La lluita pel títol serà llarga. Encara queden per disputar els grans premis d’Espanya, França, Portugal i la Gran Bretanya.

En la categoria de Trial 2 el triomf ha estat per a Aniol Gelabert (Beta), que ha superat Arnau Farré (Scorpa) per només 3 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)