MotoGP

Victòria i lideratge de Jordi Torres en MotoE a una cursa del final

Jordi Torres ha aconseguit la victòria i s’ha situat líder de la copa mundial de MotoE a només una cursa del final del campionat, que es disputarà demà. El rubinenc, que va guanyar el títol l’any passat, ha aconseguit la primera victòria de l’any en el GP de San Marino i per primer cop lidera la copa. Després de fer la posició preferent ha fet una bona sortida i no s’ha vist implicat en la caiguda en la tercera corba en que el més perjudicat ha estat el líder del campionat, l’italià Alessandro Zaccone, que sortia cinquè. El suïs Dominique Aegerter s’ha situat primer i a dues voltes del final Jordi Torres l’ha tocat i ha cedir el segon lloc al brasiler Eric Granado. En l’última volta Eric Granado ha buscat el primer lloc i en la darrera corba ha caigut quan avançava a Dominique Aegerter. El suís ha afluixat i Jordi Torres ho ha aprofitat per situar-se primer i guanyar.

El rubinenc és el primer de la general amb 97 punts i en té 8 d’avantatge sobre Dominique Aegerter (89) i 17 enfront Alessandro Zaccone (80). Demà es disputarà l’última prova i pot revalidar el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)