Ral·lis

Ogier, llest per al RallyRacc

Motor. El francès és el més ràpid en el ‘shakedown’ previ a l’inici, al davant d’Evans, el seu rival pel títol. Solans fa el desè temps

Sébastien Ogier (Toyota) va demostrar que està a punt per a l’inici, avui, del RallyRacc Catalunya-Costa Daurada, i va ser el més ràpid en el shakedown, el tram de proves previ que es va disputar ahir al coll de la Teixeta (4,13 km). El líder del mundial va marcar un millor temps de 2:33.6 en les tres passades que va fer. Sébastien Ogier va superar per dues dècimes el seu rival en la lluita pel títol mundial, el gal·lès Elfyn Evans (2:33.8). El tercer més ràpid va ser el belga Thierry Neuville (Hyundai), a quatre dècimes.

El català Nil Solans (Hyundai) va fer el desè millor registre (2:36.1). El pilot de Matadepera va ser un dels que més vegades va fer el tram, sis, per tal d’adaptar-se al seu vehicle de la categoria WRC. El cantàbric Dani Sordo (Hyundai) va fer el quart registre, a sis dècimes del millor temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)