Fórmula 1

Verstappen i Hamilton porten el seu duel al circuit de Losail, que s’estrena en el mundial

Queden tres curses per finalitzar el campionat de Fórmula 1

El duel de Max Verstappen i el seu Red Bull amb Lewis Hamilton i el seu Mercedes pel títol mundial de fórmula 1 continuarà aquest cap de setmana en el circuit de Losail, que s’estrena en el mundial. Serà la primera vegada que els monoplaces corrin a Qatar i aquesta cursa serà la primera de les tres que tancaran la competició a l’orient mitjà. En quinze dies, el 5 de desembre, hi haurà un altre circuit que acollirà per primer cop una cursa de fórmula 1, el de Jeddah a l’Aràbia Saudita, i el mundial acabarà el 12 de desembre en el circuit de Yas Marina a Abu Dhabi.

El neerlandès i l’anglès estan separats per només 14 punts en la classificació general del mundial, i a Losail Max Verstappen buscarà incrementar l’avantatge i Lewis Hamilton reduir-la encara més després de la seva victòria en el GP del Brasil. Els Red Bull esperen ser més competitius en una pista de 5.380 m amb 16 revolts i amb una recta principal de més d’un quilòmetre. Els Mercedes, amb el motor nou en el vehicle de Lewis Hamilton que tant bé va funcionar a Brasil, volen tornar a mostrar la seva superioritat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)