Fórmula 1

Els comissaris, protagonistes en la primera jornada a Losail

Valtteri Bottas (Mercedes) és el més ràpid

La primera jornada del mundial de fórmula 1 a Losail s’ha tancat amb Max Verstappen (Red Bull) amb 1m23.723s i Valtteri Bottas (Mercedes) amb 1:23.148 ha dominant la primera i la segona sessió d’entrenaments lliures del GP del Qatar, en una jornada marcada per les decisions dels comissaris respecte les sortides dels monoplaces del traçat a tots els revolts, quan en la sortida cap part del cotxe estigui en contacte amb el piano, sigui avantatjós o no per al pilot. Verstappen ha fet el tercer millor temps en la segona sessió i Lewis Hamilton el quart en les dues.

No s’admet a tràmit

L’apel·lació de Mercedes de no sancionar Max Verstappen (Red Bull) al GP del Brasil per una acció en què Lewis Hamilton s’hi hauria vist perjudicat –volta 48, quan li impedeix ser avançat– no ha estat admesa a tràmit. Els comissaris de la FIA ho han anunciat aquest divendres a Losail, un dia després del què estava previst i després d’haver-se reunit amb membres de les dues escuderies. El neerlandès manté els 14 punts d’avantatge respecte l’anglès en la classificació del mundial, a manca de tres curses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)