Fórmula 1

Lewis Hamilton tornarà a sortir de la posició preferent

Lewis Hamilton (Mercedes) sortirà del millor lloc de la graella del GP de Qatar, en l’estrena de la fórmula 1 a Losail i a manca de dues curses més per a la fi del campionat del món que es disputen l’anglès i Max Verstappen, que li du 14 punts en la general. El neerlandès ha fet el segon millor temps a 0.455 i Valteri Bottas (Mercedes) tercer a 0,651.

Hamilton no marcava el millor temps en els entrenaments oficials des de l’estiu, el 31 de juliol a Hongria en una cita que acabaria guanyant –quatre triomfs més de llavors.

Els Red Bull les han passat magres i Pérez ni tant sols ha superat la Q3, fet que deixa satisfet Verstappen a l’espera de veure com es resol el primer revolt de la cursa. Hamilton diu que els canvis que van fer han donat els seus fruits i que la darrera vola, en una pista molt ràpida, li ha sortit rodona (1:21.262). El set vegades campió del món diu que la llarga recta amb vent a favor abans del primer revolt pot ser decisiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)