Ral·lis

L’expilot de motos Joan Lascorz correrà el Dakar amb un vehicle adaptat

El pilot tetraplègic Joan Lascorz participarà a la 44a edició del Ral·li Dakar, que es disputarà del 2 al 14 de gener de 2022 a Aràbia Saudita, a la categoria Side-by-Side, gràcies a una campanya de micromecenatge. El pilot de Cunit, que va participar en el mundial de Superbike i va tenir un greu accident a Imola el 2012 durant uns entrenaments, correrà el ral·li amb un UTV especialment adaptat a les seves necessitats, amb l’exmotociclista Miguel Puertas (11 participacions al Dakar) com a copilot, i amb l’objectiu de convertir-se en el primer tetraplègic que arriba a la línia de meta.

Part del suport econòmic per a la inscripció del pilot català en aquest Dakar passa per un crowfunding a la plataforma de micromecenatge Verkami que arrencarà el 10 de desembre. La campanya ajudarà a costejar la competició i les necessitats específiques de Joan Lascorz, que espera poder comptar en la seva aventura amb un assistent personal, un fisioterapeuta i un motorhome adaptat. “Estem amb moltíssimes ganes d’arrencar el Dakar. És un repte que fa molts anys que volem afrontar. Ja tenim el material embarcat amb l’equip de Buggy Masters Team i les maletes fetes, així que estic desitjant que arribi la data”, va declarar Lascorz, qui va voler donar les gràcies “a tots els que se sumin a aquest projecte via Verkami, perquè ho donarem tot per ells”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)