Dakar

Laia Sanz culmina l’assaig dakarià amb un vuitè lloc al raid de Hail

Laia Sanz i el seu nou copilot, Maurizio Gerini (Mini All4 Racing) han finalitzat en vuitè lloc el raid de Hail, un autèntic test de competició de cares al seu debut al volant del mateix cotxe en el pròxim Dakar, que comença el dia de cap d’any.

La catalana ha finalitzat setena en la quarta i última etapa de la cursa, dominada pel gran favorit, el Toyota Hilux de Nasser Al-Attiyah i Mathieu Baumel, que amb el triomf s’ha assegurat el seu cinquè títol en la copa del món de raids. Amb tot, el millor català de la general ha estat Armand Monleon, copilot de l’experimentat pilot argentí Lucio Álvarez al volant d’un Toyota Hilux, amb el qual ha acabat cinquè a només sis minuts del podi després d’onze hores contra el cronòmetre. Amb aquest resultat Álvarez ha aconseguit el subcampionat mundial.

Sisena, dotzena –amb 20 minuts perduts per alguns errors de navegació– i novament sisena –a cinc minuts i mig del podi en cotxes– en les tres etapes precedents, el balanç de la catalana i el seu nou copilot –també expilot de moto i debutant en quatre rodes– és satisfactori: “La valoració és molt positiva perquè cada dia hem provat coses en el cotxe i en l’última etapa hem trobat una definició que va més bé que les anteriors. Ha estat molt important ser aquí per poder arribar amb rodatge al Dakar. Me n’alegro d’haver comès errors perquè ens ha permès identificar-los i estar més atents per evitar-los en el Dakar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)