Dakar

Isidre Esteve lluitarà pel Top 20 en el seu 17è Dakar

El lleidatà tornarà a disputar la prova amb un Toyota Hilux Overdrive amb Villalobos de copilot

Isidre Esteve disputarà el seu 17è Dakar al volant del Toyota Hilux Overdrive amb l’objectiu de competir per quedar entre els 20 millors. El lleidatà va ser 28è la temporada passada tot i que va tenir molt poc temps per provar el vehicle a causa de la pandèmia.

Esteve tornarà a competir al costat de Txema Villalobos i ja ha pogut comprovar en primera persona el rendiment del vehicle a la Bara Aragón (13è) i al ral·li del Marroc (11è). “L’objectiu és anar al Dakar i estar a prop dels millors però som conscients que el ral·li ha canviat molt els dos últims anys i cada vegada hi ha cotxes i pilots més competitius. Amb tot, estic amb molta més confiança que l’any passat”, ha explicat Esteve en la presentació de l’equip avui a Madrid.

El Dakar, que es tornarà a fer a l’Aràbia Saudita, comptarà amb un pròleg (1 de gener) i 12 etapes més una jornada de descans amb un total de 8.177 quilòmetres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)