Fórmula 1

Leclerc i Ferrari comencen manant en la primera jornada d’entrenaments del GP d’Austràlia

Verstappen i Sainz estan força aprop, i Hamilton, perdut en la tretzena posició

Charles Leclerc i el seu Ferrari han sigut el més ràpids en la primera jornada d’entrenaments lliures del GP d’Austràlia, que torna al mundial després de dos anys d’absència per la pandèmia. El lider del mundial ha fet el millor temps del dia en la segona sessió amb 1:18.978 i ha superat per 245 mil·lèsimes el campió mundial Max Verstappen (Red Bull), que ha fet una petita errada en el penúltim revolt quan anava millorant el temps del monegasc.

El tercer millor registre l’ha aconseguit Carlos Sainz a quatre dècimes (0.398) del seu company de Ferrari. El madrileny havia sigut el més ràpid en la primera sessió. Fernando Alonso ha portat al seu Alpine a fer el quart millor registre a poc més de mig segon (0.559).

Lewis Hamilton i el seu Mercedes continuen amb el seu calvari particular i només ha fet el tretzè temps a més d’un segon i mig del millor. Sebastian Vettel ha debutat aquesta temporada després de no poder disputar les dues primeres curses per donar positiu de la Covid-19. L’alemany ha estat poc en pista ja que el seu Aston Martin ha tingut problemes i ha patit un petit incendi en la primera sessió d’entrenaments i no ha pogut fer la segona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)