Fórmula 1

Verstappen (Red Bull) avança Leclerc (Ferrari) en la penúltima volta i guanya la cursa esprint

Max Verstappen (Red Bull) ha guanyat amb autoritat la primera de les tres curses esprint de la temporada avui al circuit d’Imola i sortirà demà primer en el Gran Premi de l’Emilia Romagna, aigualint la festa a Ferrari a casa seva. A més, afegeix 8 punts en el mundial. Charles Leclerc (Ferrari), el líder del campionat, ha estat segon i en suma 7. El tercer, Sergio Pérez (Red Bull), n’obté 6. Els vuit primers han puntuat. La posició preferent oficial queda en poder de Verstappen, però per haver estat el millor divendres, per molt que la graella de demà queda configurada per la cursa esprint d’avui, amb Carlos Sainz (Ferrari) quart.

Charles Leclerc (Ferrari) s’ha situat al capdamunt de la cursa de seguida pispant-li la primera posició a Max Verstappen (Red Bull), amb Lando Norris (McLaren) tercer. Pierrre Gasly (Alpha Tauri) iGuanyu Zhou (Alfa Romeo) han topat i el xinès ha quedat fora de cursa. El cotxe de seguretat ha neutralitzat la cursa, mentre els operaris treien el cotxe de la pista, fins a la cinquena volta. Els pneumàtics de Leclerc s’han degradat i Verstappen, hàbil, ho ha aprofitat per superar-lo en la penúltima volta (20/21) i endur-se el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)