MotoGP

Fabio Quatararo renova per dues temporades amb Yamaha

L’equip Yamaha Racing ha confirmat la continuïtat de Fabio Quartararo, vigent campió mundial i líder del mundial 2022, per a les dues properes temporades. Des de l’equip Yamaha es reconeix que “Quartararo ha demostrat grans habilitats, companyonia i consistència en els seus dos anys amb l’equip Yamaha Factory Racing, fet que l’ha portat a aconseguir el seu primer títol mundial de MotoGP el 2021 i liderar l’actual amb 8 punts d’avantatge”. El francès suma 6 victòries i 14 podis amb l’equip de fàbrica en les temporades 2021 i 2022, així com 3 victòries i 10 podis amb l’equip satèl·lit els dos anys anteriors.

El britànic Lin Jarvis, director general de Yamaha Motor Racing, ha reconegut estar molt content amb la renovació: “Vam portar Fabio a l’equip de fàbrica sabent que és un talent especial, però fins i tot ha superat les nostres expectatives i no és freqüent trobar-se amb un pilot del seu calibre”.

Fabio Quartararo s’ha mostrat content i ha assenyalat: “en el passat, pujar a MotoGP amb Yamaha i més tard a l’equip de fàbrica va ser una cosa evident i van creure en mi des del principi, i això és una cosa que no em prenc a la lleugera, per això aquest nou acord va ser una gran decisió en un gran moment de la meva carrera, per això em vaig prendre una mica més de temps per decidir”. També ha afirmat: “Crec en el projecte Yamaha i sento que estan realment motivats i ara que hem confirmat oficialment la nostra decisió de continuar junts, podem centrar-nos plenament a la temporada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)