MotoGP

Jack Miller pilotarà una KTM les dues properes temporades en MotoGP

L’australià no continuarà a Ducati

L’australià Jack Miller serà pilot de l’equip Red Bull KTM les dues properes temporades en MotoGP segons ha anunciat l’escuderia austríaca. Miller, de 27 anys, és actualment pilot oficial de Ducati, però des de fa setmanes se sabia que la marca italiana estava buscant un substitut per ser company de Francesco Bagnaia.

Jack Miller torna a KTM amb la que va estar en Moto3 al 2014 i amb la que va ser subcampió mundial de la categoria més petita. El pilot austràlia ha estat els darrers cinc anys amb Ducati, primer a l’equip satèl·lit i des del 2021 amb l’equip oficial. En els seus vuit anys en MotoGP Jack Miller ha aconseguir tres victòries i disset podis. A KTM ocuparà el lloc del portuguès Miguel Oliveira i tindrà com a company al sud-africà Brad Binder.

El director de l’equip Red Bull KTM, l’italià Francesco Guidotti, ha explicat: “tenir Jack al costat de Brad al nostre equip significa que tenim un altre fort actiu que conec bé, sé com li agrada treballar i el que pot aportar al box i el seu caràcter i forma de pilotar ens ajudaran molt en el desenvolupament del projecte RC 16”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)