Fórmula 1

Leclerc vola a Bakú i aconsegueix la posició preferent

El monegasc no ha donat opció als seus rivals i tornarà a sortir primer, per sisena vegada aquest any

Charles Leclerc ho ha tornat a fer. L’etern poleman de la temporada, porta sis amb l’aconseguida avui en vuit curses, ha tornat a deixar amb un pam de nassos als dos Red Bull i al seu company d’equip, Carlos Sainz. El pilot monegasc està intractable durant els dissabtes d’aquesta temporada. Un domini brutal en l’especialitat a una volta. És la pole número quinze de la seva carrera esportiva i demà tindrà una nova oportunitat d’apropar-se al lideratge de Max Verstappen (REd Bull) en el mundial, on és segon a 11 punts del neerlandès.

Sergio Pérez i el seu Red Bull, sensacionals tot el cap de setmana a Bakú, arrencarà segon i amb serioses opcions de guanyar la prova, per davant de Versttapen que sortirà tercer i a qui el mexicà està començant a fer-li nosa. La quarta posició és per Carlos Sainz, qui era primer en l’últim intent, però no ha volgut forçar la bandera vermella i quedar-se amb el millor temps i ha vist com era superat pel seu company d’equip i els Red Bull. Fernando Alonso sortirà novè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)