Fórmula 1

Audi entra al mundial a partir del 2026

L’escuderia alemanya Audi formarà part de la Fórmula 1 des del 2026, quan es torna a canviar el reglament de la potència dels monoplaces, tal com va aprovar la FIA la setmana passada. L’anunci es fa aquest divendres abans de la represa del campionat del mon, a Bèlgica. El Grup Volkswagen treu el cap a la categoria reina de l’automobilisme i ho fa per partida doble perquè Porsche també s’associa amb Red Bull d’aquí a quatre anys. Audi ho faria amb Sauber, que actualment competeix amb el nom d’Alfa Romeo.

Adam Baker, director de segureta de FIA les tres últimes temporades, és el líder del projecte, que comença a fer els seus primers passos a Neuburg del Danubi (Alemanya). Té experiència amb l’equip (2005-9). “AMb le snoves regles ara és el moment oportú per entrar. Al cap i a la fi la Fórmula 1 i Audi busquen objectius clars de sostenibilitat” diu Markus Duesmann, president d’Audi. Stefano Domenicali, director de la F1, afirma: “Estic encantat de donar la benvinguda a Audi a la Fórmula 1, una marca icònica, pionera i innovadora tecnològicament”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)