MotoGP

Viñales és tercer en una gran cursa en què Bagnaia suma el quart triomf consecutiu

Aleix Espargaró acaba sisè i perd la segona posició en la general del mundial, que ara és per l’italià

Maverick Viñales (Aprilkia) ha aconseguit la tercera posició en una gran cursa en el GP de San Marino, en què Francesco Bagnaia (Ducati) ha guanyat la seva quarta victòria consecutiva i la sisena de la temporada. El rosinc ha fet el tercer podi de la temporada després de lluitar amb Bagnaia pel primer lloc en la primera part de la cursa i baixar el rendiment quan l’ha superar Enea Bastianini (Ducati) a vuit voltes del final.

La lluita pel triomf l’han protagonitzat els dos italians, però Bastianini ha respectat a Bagnaia, el seu company de marca, fins en la recta final en que l’ha intentat superar però s’ha quedar a 34 mil·lèsimes. Aleix Espargaró (Aprilia) ha fet una bona sortida i ha superat Fabio Quartararo (Yamaha) que tenia al davant, però no ha pogut estar entre els primers. El líder del mundial l’ha tornat a superar aviat i els dos s’han mantingut en la cinquena i la sisena plaça fins al final. El granollerí ha perdut la segona posició de la general del mundial, ja que Bagnaia l’ha superat i s’ha situat segon. Quartararo manté el lideratge, però continua cedint punts respecte l’italià que ara està a 30 punts, i el granollerí a 33.

L’italià Andrea Dovizioso (Yamaha) ha disputat el darrer gran premi de la seva carrera esportiva i ha finalitzat en els punts, en la dotzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)