Fórmula 1

Verstappen, ‘pole’ molt ajustada

Fórmula 1. El neerlandès fa la sisena posició preferent de l’any en el GP del Japó al superar per només 10 mil·lèsimes Leclerc i 57 Sainz. El campió fa un pas més cap a revalidar el títol

La qualificació del GP del Japó va ser molt disputada i ajustada, però Marx Verstappen va imposar el seu Red Bull als Ferrari de Charles Leclerc i Carlos Sainz. El neerlandès va superar per només 10 mil·lèsimes el monegasc i per 57 el madrileny. Aquesta va ser la sisena posició preferent de l’any de Verstappen, i situant-se en el primer lloc de la graella de sortida va fer un pas més cap a l’objectiu d’aquest cap de setmana que és revalidar el seu títol mundial. El neerlandès depèn d’ell i serà campió si guanya i fa la volta ràpida. Hi ha altres possibilitats, però ja entren en joc els resultats de Leclerc o del seu company d’equip Sergio Pérez. Sortint des del primer lloc ho té més fàcil per guanyar en un circuit com Suzuka.

Verstappen va fer la seva millor volta (1:29.304) en el primer intent en la Q3, i en el segon va sortir una mica del circuit i va trencar una peça de darrera del monoplaça. Leclerc i Sainz van millorar els seus temps en el segon intent, però no van ser suficient per superar el neerlandès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)