Superbikes

Álvaro Bautista és el nou campió del món de superbike

Ha acabat segon en la segona cursa d’Indonèsia, i l’aconsegueix a un gran premi del final

Álvaro Bautista i la seva Ducati han guanyat el títol mundial de Superbike al finalitzar segons en la segona cursa del circuit urbà Pertamina Mandalika, a Pujot, Kuta (illa de Lombok, Indonèsia). El pilot de Talavera de la Reina havia de ocupar una de les tres places del podi per guanyar el títol, independentment del que fes el seu únic rival pel títol, el turc Toprak Razgatlioglu (Yamaha), que al final va aconseguir la victòria.

Només queda un gran premi, a Austràlia, la setmana vinent i Álvaro Bautista ja s’ha assegurat el títol. El de Talavera és el primer campió de Ducati des del 2011, quan la marca italiana el va guanyar amb el català Carles Checa. A títol personal Bautista torna al cim 16 anys després de guanyar el títol mundial de 125cc l’any 2006. Álvaro Bautista va arribar a MotoGP al 2010, i en aquesta etapa va obtenir tres podis i una pole abans de passar l’any 2019 a les Superbike a,n Ducati. Aquell primer any va lluitar pel podi va guanyar 11 cursa i va acabar segon. Els dos anys següents va estar a Honda sense gaire èxit i per aquesta campanya ha tornat a Ducati.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)