Dakar

Les etapes 7 i 8 del Dakar es faran en la modalitat marató

S’intercanvien les especials i es redueix el quilometratge

Les inundacions provocades per les pluges de fa uns dies continuen portant canvis en el Dakar. Com que no es pot instal·lar el bivac Al Duwadimi en condicions de funcionament complet per a tota la caravana, les etapes 7 i 8 s’han reordenat. S’han intercanviat les especials de les etapes 7 i 8, amb distàncies reduïdes que permeten disposar d’un recorregut d’enllaç manejable en cadascun dels dies i seran en format marató.

Per a l’etapa 7, que es disputarà demà dissabte entre Riad i Al Duwadimi, l’especial serà de 333 quilòmetres. Com que els participants no s’esperaven una autèntica etapa de marató en aquest moment de la cursa, després de la meta de l’especial, a través d’un recorregut d’enllaç de 94 km, s’habilitarà una zona d’assistència durant una franja horària màxima de dues hores. Els participants aniran cap a Al Duwadimi, a través d’una ruta de 240 km enllaços, on els seus vehicles s’estacionaran en un recinte segur.

L’etapa 8, del diumenge 8 de gener, farà el viatge de tornada a Riad, amb el recorregut inicialment previst per a l’etapa 7 en el programa, però es reduirà en 128 quilòmetres. L’especial contrarellotge tindrà lloc al llarg de 345 quilòmetres i després els competidors es dirigiran al bivac de Riad.

El dia de descans es manté en el dilluns dia 9 a Riad i després el Dakar reprendrà el seu recorregut inicialment previst.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)