Dakar

Skyler Howes amplia el seu avantatge en la general de motos

Luciano Benavides guanya la sisena etapa, que en un primer moment l’organització havia donat al nord-americà

L’argentí Luciano Benavides (Husqvarna) ha guanyat la sisena etapa del Dakar per davant del seu company d’equip Skyler Howes, al que en un primer moment l’organització havia donat com a guanyador. El nord-americà si que ha pogut ampliar la seva avantatge en la general. Luciano Benavides és el setè guanyador en set dies de competició en motos, el pròleg i sis etapes. L’argentí ha superat per 1:03 Howes en una etapa reduïda en quilometratge entre Hail i Riad, de 358 km.

Skyler Howes ha mantingut a ratlla l’australià Toby Price (KTM) que ha acabat tercer a 2:28 i no ha pogut retallar les diferències en la classificació general. El nord-americà manté el primer lloc i ara supera l’australià per 3:32. El castellonenc Joan Barrera (Honda), ha fet una gran etapa, malgrat el dolor per la caiguda que va patir ahir, ha acabat quart a 2:33 i ha recuperat un parell de posicions en la general, pujant al quart lloc a 13:20 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)