Dakar

Al-Attiyah guanya i els seus tres grans rivals tenen greus problemes

Peterhansel pateix un accident i es retira, Sainz també s’accidenta i Rajhi té problemes mecànics., tot dos intenten continuar

Nasser Al-Attiyah (Toyota) ha guanyat la seva tercera etapa del Dakar en aquesta edició, la segona consecutiva. El qatarià ha completat una jornada molt profitosa de cara a la general, ja que els seus tres perseguidors han tingut problemes i ha ampliat el seu avantatge sobre el segon que ara és el sud-africà Henk Lategan (Toyota) a 1h06:50. Revalidar el triomf de l’any passat està en les seves mans.

El segon classificat fins ara en la general, el francès Stéphane Peterhansel (Audi) ha abandonat després de tenir un accident en el km 212. El seu copilot Edouard Boulanger s’ha fet mal a l’esquena i ha estat evacuat a un hospital. A menys de cent metres Carlos Sainz i el copilot de Ripollet Lucas Cruz –quarts de la general–, també s’han accidentat i han hagut d’esperar a les assistències per reparar l’Audi. El saudita Yazeed Al Rajhi (Toyota) –tercer de la general–, ha tingut problemes mecànics, una quinzena de quilòmetres més endavant. Tots tres estaven entre els quatre primers, juntament amb Nasser Al-Attiyah, quan han tingut els problemes.

El qatarià ha controlat l’etapa en els darrers quilòmetres i ha guanyat amb 3:29 de marge sobre Sebastien Loeb (BRX) i 8:52 respecte Henk Lategan, que ha acabat tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)