Trial

Toni Bou imposa per enèsima vegada la seva llei en el 46è Trial ‘indoor’ de Barcelona

El pilot de Piera Toni Bou (Montesa) ha estat avui el vencedor de la 46a edició de Trial Indoor de Barcelona Solo Moto al Palau Sant Jordi i obté la seva setzena victòria en la prova més emblemàtica del campionat mundial, que avui ha arrencat a la capital catalana. El 32 cops campió del mon fa camí cap al seu dissetè títol indoor amb un triomf incontestable. Tot i haver fet un fiasco en la primera zona de la final, Bou, el millor de tots els temps, ha tancat amb 7 punts de penalització per davant del seu company d’equip, el jove gallec Gabriel Marcelli (Montesa), segon amb 13 punts completant una gran actuació i repetint el segon lloc rere el cap de files del 2021. El basc Jaime Busto (Gas Gas) ha estat tercer amb 17 punts.

Busto (Gas Gas) ha sigut el millor en la primera volta, amb només un punt de penalització, per davant del pilot de TRRS Adam Raga (3) i del de Montesa Toni Bou (5), que ha començat malament i estava empatat a 5 punts amb el pilot de Caldes de Malavella Jeroni Fajardo (Sherco) i amb el britànic Toby Martin (Montesa). Bou, però, s’ha reivindicat amb només un punt en la segona volta i s’ha plantat a la gran final. També hi ha accedit Busto, amb una segona volta de 5 punts i sis de totals. El tercer finalista ha estat el jove Gabriel Marcelli (Montesa), que ha sumat un total de 9 punts de penalització (7+2). Els mateixos que l’ulldeconenc Raga (3+6) que n’ha quedat exclòs perquè ha fet pitjor temps. També ha quedat eliminat amb una bona actuació Fajardo (10).

La Women’s Trophy s’ha saldat amb victòria de la britànica Emma Bristow (Sherco), que va repetir el títol de les dues edicions anteriors amb nomes 9 punts de penalització i sense haver d’arriscar massa perquè ha sortit la última i tenia clara la puntuació que necessitava per vèncer. La terrassenca Berta Abellán (Scorpa) ha acabat amb 15 punts empatada amb la francesa Naomi Monnier. Els nervis li han jugat una mala passada quan ha començar tard per un problema tècnic. El fiasco de la primera zona la ha acabat d’atabalar i ha caigut tos just arrencar. Amb mal al canell tampoc no ha pogut superar la segona –segon fiasco, 5 punts–, però s’ha refet i ha encadenat dos zeros en la tercer i la quarta zones. Tampoc no ha pogut superar la cinquena i ha sumat un total de 15 punts. “Estic contena perquè he fet el que he pogut.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)