Trial

Toni Bou es refà i guanya la segona prova del mundial a Arteixo

Toni Bou (Montesa) ha aconseguit la seva primera victòria en el mundial de trial en la segona prova d’Arteixo (Galícia) i ja s’ha situat primer en la general. El pierenc, que ahir va ser segon, s’ha imposat al basc Jaime Busto (Gas Gas) en la segona cursa del camp de setmana. Toni Bou ha sumat 14 punts de penalització, 7 en cada volta, mentre que Jaime Busto ha fallat massa en la primera volta, 16 punts, i malgrat que en la segona només n’ha fet 1, no ha pogut completar la remuntada. Adam Raga (TRRS) ha completat el podi amb 32 punts. Toni Bou i Jaime Bustos sumen 37 punts en la general després d’una victòria i un segon lloc cada un en aquesta primera prova.

En el mundial femení la terrassenca Berta Abellan (Scorpa) ha sumat la segona victòria en dos dies a terres gallegues i s’ha imposat amb 5 punts per davant de la britànica Emma Bristow (Sherco) que n’ha fet 11. Berta Abellan lidera la general amb 40 punts, per 32 de la britànica.

La segona prova del mundial es disputarà la setmana vinent a Gouveias (Portugal).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)