MotoGP

Àlex Rins correrà a l’equip oficial Yamaha el 2024

El barceloní omplirà el buit de Franco Morbidelli i farà parella amb Fabio Quartararo

Àlex Rins (1995) correrà l’any que ve amb l’equip oficial Yamaha, al costat de Fabio Quartararo. El pilot barceloní de l’equip LCR Honda substitueix Franco Morbidelli malgrat haver signat per dos anys amb la marca que li oferia el mateix material que a Marc Márquez i Joan Mir. El que va ser pilot de Suzuki durant sis anys tenia una clàusula de sortida al primer any si era per fitxar per un equip oficial.

“Té una àmplia experiència i és conegut pel seu talent natural i per haver guanyat vàries curses a Moto GP” destaca Lin Jarvis, el mànager general de l’equip que li dona la benvinguda i posa en valor que Rins hagi corregut a la categoria amb dues marques diferents, fet que l’ha d’ajudar a adaptar-se a la propera moto, i que guanyés a Austin a l’abril perquè posa en valor la seva velocitat, fam i determinació per triomfar.

Intervingut de la fractura a la tíbia i al peroné de la cama dreta per la caiguda de la cursa a l’esprint del GP d’Itàlia, el 10 de juny, el pilot volia seguir amb Honda i fins i tot aspirar a pujar a l’equip oficial Repsol, però no disposar del material nou li va fer obrir els ulls i acceptar la oferta de l’equip que ja el va temptejar el 2022 com a alternativa a si fallava la opció de Franco Morbidelli.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)