Més motor

Primera cursa de títol per a Àlex Palou

Motor. El català pot guanyar l’IndyCar per segon cop si acaba la prova amb 109 punts de marge sobre els seus perseguidors

Àlex Palou té aquest vespre la primera oportunitat de guanyat el títol de l’IndyCar a l’oval de Madison (Illinois) en el Bommarito AG. El català ocupa el primer lloc de la general amb 539 punts i en té 101 d’avantatge sobre Scott Dixon (438) i 105 respecte a Josef Newgarden (434). Si Àlex Palou finalitza la cursa amb 109 punts de marge sobre els seus rivals, s’assegurarà el seu segon títol de la categoria. Ha de sumar 8 punts més que el neozelandès, el seu company en l’equip Chip Ganassi, i 4 més que els que faci el nord-americà. Només quedarien dues curses per disputar, els dos propers caps de setmana, i el màxim que un pilot pot sumar en cada gran premi són 54 punts, per un total de 108 en joc.

El pilot de Sant Antoni de Vilamajor no en fa prou amb una victòria, tot i que el guanyador suma 10 punts més que el segon (50 per 40), ja que en un gran premi hi ha punts addicionals, per la pole i per liderar la cursa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)