MotoGP

Bezzecchi fa la ‘pole’ en l’estrena del GP de l’Índia, i Marc Márquez sortirà sisè

L’italià ha fet l seva tercera posició preferent en MotoGP

Marco Bezzecchi (Ducati) ha fet la posició preferent en l’estrena del GP de l’índia i del circuit de Buddh en el mundial de MotoGP. Marc Márquez (Honda) ha fet una bola qualificació i sortirà des de la sisena posició. L’italià ha fet un temps d’1:43.947 i ha aconseguit la seva tercera pole en la màxima categoria. Marco Bezzecchi ha superat per 43 mil·lèsimes el madrileny Jorge Martin (Ducati).

Marc Márquez ha caigut en els primers minuts de la Q2, però s’ha refet molt bé, ha aconseguit la sisena posició de la graella i s’ha quedat a mig segon del millor registre. Les Aprilia de Maverick Viñales i Aleix Espargaró no han estat al davant en la qualificació i sortiran des de la novena i desena posició després de quedar a vuit dècimes del millor registre.

Àlex Márquez, a l’hospital

Àlex Márquez (Ducati) ha patit un parell o tres de fractures a les costelles després de la caiguda que ha patit en la Q1. Després d’un primera exploració en el centre mèdic ha estat traslladat a l’hospital per completar les proves. El cerverí ha superat la Q1, però ha caigut en l’última volta i no ha pogut disputar la Q2. Pol Espargaró (KTM) s’ha quedat en la Q1 i ocuparà la vintena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)