MotoGP

Marc Márquez fa un gran tercer lloc en la cursa a l’esprint que guanya Martin

El cerverí torna al podi al GP de l’Índia en la prova de dissabte, també hi va ser en la cursa inicial de l’any

Marc Márquez i la seva Honda han fet una gran cursa a l’esprint en el GP de l’Índia i han finalitzat en la tercera plaça del podi. Aquest és el segon podi de Marc Márquez en una cusa a l’esprint, el primer va ser en la primera cursa a Portugal. La victòria ha estat pel madrileny Jorge Martin (Ducati), que ha dominat des de l’inici i ha superat per més d’un segon Francesco Bagnaia (Ducati).

En el primer revolt hi han hagut dues caigudes amb cinc pilots implicats entre ells Pol Espargaró (KTM), però Marco Bezzecchi (Ducati) ha pogut continuar, ha fet una gran remuntada i ha acabat cinquè. Maverick Viñales (Aprilia) ha acabat vuitè, mentre que el seu company d’equip Aleix Espargaró ha caigut a tres voltes del final quan anava dotzè.

En Moto2 l’anglès Jake Dixon (Kalex) ha fet la seva segona posició preferent de l’any en la categoria amb un temps de 2:01.924 , i sobre una pista mullada, ha superat per només 32 mil·lèsimes el líder del mundial, el murcià Pedro Acosta (Kalex). El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) sortirà quinze després de acabar a més de dos segons. Albert Arenas (Kalex) sortirà des de la 29a i última posició. El gironí encara esta molt adolorit de la caiguda i la lesió a l’espatlla esquerra del GP de San Marino de fa dues setmanes.

La Q2 de Moto3 es va haver d’ajornar més de mitja ja que just abans de començar va caure un diluvi i va deixar la pista impracticable. Quan van poder sortir, amb la pista mullada, el valencià Jaume Masià (Honda) va fer la pole amb 2:09.336, la quarta de l’any i segona seguida. Va superar per set dècimes l’italià Matteo Bertelle (Honda). Xavi Artigas (CFMoto) continua amb problemes, es va quedar a la Q1 i i sortirà des del 23è lloc.