Més motor

El Festival de la Velocitat omplirà un any més el Circuit de Barcelona-Catalunya

Valentino Rossi competirà en la gran final de l’Endurance Cup del Fanatec GT World Challenge Europe powered by AWS

A partir de demà i fins diumenge, el Circuit de Barcelona-Catalunya omplirà les seves instal·lacions amb un programa esportiu molt ampli i tota una sèrie d’activitats en el marc del Festival de la Velocitat de Barcelona-Llegat María de Villota. Un dels grans al·licients serà la celebració diumenge (15 h) de la gran final de l’Endurance Cup del Fanatec GT World Challenge Europe powered by AWS, amb rècord de participació, amb un total de 55 súper esportius conformant la graella de sortida. En aquesta cursa repetirà participació el pluricampió del món de MotoGP Valentino Rossi, que torna al Circuit al volant del seu BMW M4 GT3, amb al qual ja ha sumat alguna victòria.

A la zona del pàdoc, el públic assistent podrà veure exposicions d’ultracars i també Fanatec eSports GT Pro Series. A banda d’això, a l’espai del pàrquing IN2 (situat davant del marcador), hi haurà la Drag Race FLC Ultimate, que es tracta d’una prova d’acceleració única a Espanya i que consisteix en recórrer un quart de milla a la recta del Circuit. Algunes de les altres activitats que es duran a terme al llarg del cap de setmana seran el Pit Walk, la Fan Zone, l’Expo FLC Ultimate, música en directe…, entre moltes d’altres. Finalment, el diumenge es durà a terme una sessió d’autògrafs, en la qual tots els assistents que ho vulguin podran veure els seus pilots favorits, parlar amb ells i demanar-los fotos i autògrafs. Un d’aquests pilots serà Valentino Rossi.

Pel que fa a l’accés del circuit, serà a la porta 3, a partir de les 8.30h, i els vehicles es podran estacionar al pàrquing IN6. La taquilla 3 també estarà oberta per a realitzar qualsevol tràmit. Les tribunes habilitades per a seguir l’acció seran la Principal, la F i la G, així com la tribuna VIP del pàdoc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)