MotoGP

Marc Márquez pilotarà la Ducati de l’equip Gresini l’any 2024

Fa una setmana va anunciar que deixava Honda després d’onze anys

L’equip Gresini Racing ha fet oficial que Marc Márquez s’incorpora al seu equip l’any 2024 i pilotarà una Ducati. El vuit vegades campió mundial va anunciar fa una setmana que deixava Honda després d’onze anys amb la marca japonesa i se sabia que l’única moto lliure que quedava era la Ducati de l’equip Gresini. Ara s’ha fet oficial i Marc Márquez tornarà a fer equip amb el seu germà Àlex la propera temporada, com ja van fer l’any 2020 a l’equip Repsol Honda.

En declaracions facilitades per l’equip Gresini Marc Márquez ha comentat: “Estic il·lusionat amb aquest nou repte. No ha estat una decisió fàcil perquè és un gran canvi en tots els sentits. Però de vegades a la vida és important sortir de la zona de confort i posar-se a prova per continuar creixent. Pel que fa a la moto, sé que hauré d’adaptar el meu estil de pilotatge a algunes coses i no serà fàcil. Però també estic segur que l’equip Gresini m’ajudarà molt. Estic desitjant conèixer l’equip i començar a treballar-hi. M’agradaria donar les gràcies a Nadia, Carlo i Michele per la confiança i el respecte que m’han demostrat”.

Nadia Padovani, la cap de l’equip, ha manifestat: “Aquest és un moment històric per a la família Gresini. El fet que Marc Márquez hagi triat córrer amb nosaltres la temporada que ve és absolutament fantàstic i estic molt contenta de poder fer-ho oficial.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)