MotoGP

Àlex Márquez és segon a Malàisia per darrere de Bastianini, que ha dominat la cursa

Bagnaia és tercer i amplia el marge sobre Martín, quart, en la lluita pel mundial de MotoGP

Àlex Márquez (Ducati) ha finalitzat en una gran segona posició en la cursa llarga del GP de Malàisia, i ha completat un gran cap de setmana ja que va guanyar la cursa a l’esprint de dissabte. El cerverí ha quedat per darrera d’Enea Bastianini (Ducati) que ha estat el dominador de la cursa ja que en el primer revolt s’ha situat primer i no ha mirat enrerre. El català ha estat l’únic que ha pogut seguir a l’italià en les primers voltes i ha acabat a un segon i mig.

La tercera plaça del podi l’ha ocupat el líder del mundial Francesco Bagnaia (Ducati) que ha tret 3 punts més a Jorge Martín (Ducati), quart, en la seva lluita pel títol de MotoGP. L’italià i el madrileny han mantingut una interessant lluita en la tercera i quart volta amb tres o quatre avançaments entre ells, però després Jorge Martín ha anat perdent temps i no ha inquietat a Francesco Bagnaia.

Maverick Viñales (Aprilia) ha ocupat l’onzena posició, mentre que Marc Márquez (Honda), que sortia vintè, ha acabat tretzè. Pol Espargaró (KTM) ha sigut quinzè i ha puntuat. Aleix Espargaró (Aprilia) ha completat un gran premi nefast i ha caigut en l’onzena volta quan anava tretzè. Ha sigut la cinquena caiguda del granollerí en aquest cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)