Dakar

Mor el pilot tarragoní Carles Falcón per les ferides del greu accident al Dakar

Va caure en la segona etapa, fa vuit dies, i tenia un edema cerebral i moltes fractures

El pilot tarragoní de 45 anys Carles Falcón ha mort avui a conseqüència de les ferides que es va fer en el greu accident que va patir amb la seva moto en la segona etapa del Dakar, el diumenge dia 7. El pilot de l’equip TwinTrail Racing Team i que pilotava una KTM va ser atès sobre la mateixa pista i evacuat a l’hospital de Riad on se li van apreciar moltes fractures, tot i que el més greu era l’edema cerebral i el van deixar en un coma induït. Es va programar una operació d’urgència de la fractura de la vèrtebra C2, però la van ajornar perquè la prioritat va passar a ser rebaixar l’edema cerebral.

Fa dos dies els metges van autoritzar el trasllat a Catalunya, mantenint el comà induït, i avui s’ha fet pública la seva mor, vuit dies després de l’accident. L’equip TwinTrain Racing Team ha explicat en un comunicat que els danys neurològics causats per l’aturada cardiorespiratori en el moment de l’accident eren “irreversibles”, després que el pilot patís un edema cerebral i es fracturés la vèrtebra C2 en la caiguda, a més de fracturar-se cinc costelles, el canell esquerre i la clavícula. En el comunicat l’equip manifesta: “el Carles era una persona somrient, sempre activa i que gaudia amb passió de tot el que feia, especialment les motos”, a més d’afegir que va morir “fent una cosa que era el seu somni, córrer el Dakar “ i que “estava gaudint”, perquè “era feliç a sobre de la moto”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)