Trial

ESPORTS

Mor Fernando Cabré, campió d’Espanya i de Catalunya de trial de motos clàssiques

El pilot de Vilanova d’Escornalbou, de 67 anys, havia estat campió d’Europa el 2014

Un dels pilots de trial de motos clàssiques catalans més reconeguts d’aquests últims anys, Fernando Cabré Díez (Vilanova d’Escornalbou), va morir dimarts als 67 anys, segons ha informat todotrial.com, mitjà especialitzat en aquesta modalitat. Actual campió d’Espanya i de Catalunya, era membre del Moto Club Constantí, enel qual el seu fill Marc, també va ser un destacat pilot, i també mantenia un vincle especial amb el Tarragona Trial Team. Va competir amb marques com Montesa, Fantic, Bultaco, Yamaha i Beta.

Cabré no només era un habitual en totes les competicions de clàssiques sinó que acumulava ja un palmarès envejable. El pilot del Baix Camp comptava amb dos títols de campió d’Espanya (2019 i 2023), tres títols de campió de Catalunya en diferents categories i el campionat d’Europa de clàssiques FIM del 2014. Des del 2014 també va acumular quatre subcampionats d’Espanya i dos subcampionats de Catalunya.

Va aconseguir el triomf en les proves més emblemàtiques del calendari català, com els Dos Dies de Santigosa o els Dos Dies de la Costa Brava. La seva última victòria va tenir lloc fa dues setmanes al Trial de Clàssiques de Tarragona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)