Fórmula 1

Max Verstappen fa la ‘pole’ al Gran Premi de la Xina

El neerlandès obté la posició preferent de manera dominant davant del seu company d’equip i un sorprenent Fernando Alonso

Max Verstappen aconsegueix la pole per al Gran Premi de la Xina de la Fórmula 1. El neerlandès s’ha mostrat superior als seus rivals, inclòs el seu company d’equip, Sergio Pérez, a la segona posició, en una sessió que ha comptat amb sorpreses. La principal d’aquestes sorpreses ha estat Fernando Alonso, que ha acabat en la tercera plaça.

Hamilton, eliminat en la Q1

Ja des de la primera ronda de la classificació, la situació respecte als temps ha estat interessant. I és que la pista, a poc a poc, ha anat millorant, provocant que alguns pilots favorits a estar-hi entre els 10 primers pateixin molt per passar a la Q2. Entre ells, els dos pilots de Mercedes, Sergio Pérez i Charles Leclerc.

Tant Russell com Leclerc no han tingut gaires problemes per clavar una volta per passar a la Q2. No obstant això, el mexicà ha aconseguit passar, però amb la quinzena posició, per culpa del tràfic. Qui no ha superat el tall és Lewis Hamilton, qui no ha tingut el ritme necessari i ha passat del segon a l’esprint al divuitè a la qualificació.

Carlos Sainz protagonitza l’ensurt a la Q2

La Q2 continuava la línia mostrada per la Q1, amb la millora de la pista constant. Això sí, al final dels primers intents de la Q2, Carlos Sainz ha perdut el control del cotxe i s’ha anat contra les proteccions, provocant la bandera vermella. La sessió es posaria en marxa de nou uns minuts més tard i l’espanyol es reposaria, acabant la sessió en tercera posició amb Max Verstappen baixant el temps a l’1:33.

Fernando Alonso destaca a la Q3

En l’última ronda de la qualificació, Fernando Alonso ha estat el principal protagonista. L’asturià havia marcat un 1:34:371, col·locant-se just davant de Sergio Pérez i amb Max fent un 1:33:977.

En l’últim intent, tot i la millora dels pilots de McLaren i Ferrari, Verstappen s’assegurava la pole amb un 1:33:6, mentre que Pérez es col·locava segon, amb el bicampió del món aconseguint la tercera posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)