Més motor

Palou es beneficia de la desqualificació del guanyador i el tercer de la primera cursa de l’IndyCar

El pilot català ocupa ara el quart lloc del GP de St. Petersburg i puja a la tercera plaça de la general

Àlex Palou ha sortit beneficiat de la desqualificació del guanyador –Josef Newgarden–; i el tercer classificat –Scott McLaughlin–; de la cursa inaugural de l’IndyCar, el GP de St. Petersburg disputat el 10 de març. El pilot de Sant Antoni de Vilamajor va acabar sisè en aquella cursa i ha passat a ocupar la quarta plaça, i en la general del campionat ha pujat de la quarta posició a la tercera.

La sanció ha arribat ara perquè en el warm-up l’última prova a Long Beach es van descobrir les irregularitat en el sistema de power-to-pass, la potència extra, dels vehicles de l’equip Penske i es va comprovar que també hi eren en la primera cursa del campionat. L’equip Penske ha reconegut les irregularitats per un mal funcionament de software i ha acceptat la sanció.

Josef Newgarden era el líder de la general amb 87 punts i ara ha baixat fins a l’onzena posició amb 34. El nou líder és Scott Dixon amb 79 punts, mentre que Àlex Palou passa de la quarta plaça amb 63 punts a la tercera amb 67. La propera cursa de l’IndyCar és aquest diumenge a Alabama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)