Fórmula 1

Nico Hülkenberg, primer pilot confirmat per al projecte d’Audi a l’F1

L’alemany signa per l’equip Sauber per encapçalar l’aventura de la marca dels quatre cèrcols a partir de la temporada 2026

Nico Hülkenberg es converteix en el primer pilot anunciat per a la temporada 2025 de l’equip Sauber i el primer pilot per a la temporada 2026 a la nova era amb l’entrada d’Audi a la Formula 1. La marca dels quatre cèrcols comença a moure les seves peces per al seu projecte i ja compta a la seva plantilla amb un pilot experimentat en la màxima categoria de l’automobilisme.

L’alemany té una carrera amb més de 10 anys a l’F1, passant per equips com Williams, Sauber (que és l’equip al qual retorna després de la seva etapa l’any 2013) i Force India (actualment, Aston Martin), a més de l’equip Haas. Ara, fa un pas endavant en l’equip oficial de la marca alemanya.

Ell ha comentat que se sent molt content per donar aquesta passa endavant i representar a la marca alemanya és un honor per a ell. Mentrestant, el CEO d’Audi F1, Andreas Seidl, destaca el compromís, l’experiència i la velocitat que té el nou fitxatge d’Audi. A més, també aclareix que la intenció és construir una forta relació per als pròxims anys.

Encara es desconeix qui serà el company d’equip que tindrà Nico per a les dues pròximes temporades, però molts són els noms sobre a la taula. El favorit és l’actual pilot de Ferrari, Carlos Sainz, tot i que no és l’única opció que hi ha sobre la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)