MotoGP

Dani Pedrosa és tercer en l’esprint del GP d’Espanya marcat per les caigudes

Marc Márquez cau quan anava primer i Maverick Viñales va per terra quan era tercer

Dani Pedrosa (KTM) ha acabat quart en la cursa a l’esprint del GP d’Espanya, però ha acabat pujant al podi per una sanció a Fabio Quartararo per una pressió incorrecta dels pneumàtics. Dani Pedrosa, que ha competit amb una invitació, ha remuntat des de la setzena plaça i també ha recuperat posicions per les nombroses caigudes que hi han hagut.  Per davant Jorge Martín (Ducati) s’ha emportat la victòria i el debutant Pedro Acosta (KTM) ha acabat segon.

A quatre voltes del final ha caigut Marc Márquez (Ducati) quan anava primer, ha tornat a pujar a la moto i ha finalitzat setè. Uns segons abans havia caigut el seu germà i company d’equip Àlex Márquez quan anava quart, i amb ell i sense tocar-se han anat per terra dos pilots més. Amb tantes caigudes Maverick Viñales (Aprilia) s’ha situat tercer a tres voltes del final, i llavors el rosinc ha anat per terra. A cinc voltes del final ha caigut Àlex Rins (Yamaha) però ha tornat a la pista i ha acabat quinzè. Aleix Espargaró (Aprilia) ha caigut en la primera volta.

Arenas sortirà segon en Moto2

Albert Arenas ha fet una gran sessió de qualificació en Moto2 i sortirà des de la segona posició de la graella. El gironí s’ha quedat a quatre dècimes de la posició preferent de Fermin Aldeguer (Boscoscuro). Jeremy Alcoba (Kalex) sortirà novè, després de superar la Q1 i Xavier Artigas (Forward) ocuparà el lloc 30. En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) ocuparà la vuitena plaça en la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)