MotoGP

Marc Márquez pispa el podi a Aleix Espargaró en el Circuit de Barcelona-Catalunya

Motor. Pecco Bagnaia guanya el GP de Catalunya de MotoGP, per davant de Jorge Martín, amb els dos pilots catalans tercer i quart

Pecco Bagnaia (Ducati) ha guanyat el GP de Catalunya de MotoGP. El pilot italià s’ha rescabalat així de l’error de dissabte, quan va anar a terra en l’última volta, empaitat per Aleix Espargaró (Aprilia). El vigent campió del món ha avançat Jorge Martín en la 19a volta (de 24), en el mateix revolt on ahir va caure. És el primer cop que Bagnaia puja al podi al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Aleix Espargaró no ha pogut repetir la victòria de la cursa esprint. En la sortida ha tornat a quedar relegat al cinquè lloc, però avui no ha tingut el ritme dels punters. Fins i tot l’ha avançat Raúl Fernández (Aprilia) durant unes voltes. S’hi ha tornat i també ha avançat Brad Binder (KTM). Quan Pedro Acosta (GasGas) ha caigut quan ocupava el segon lloc, semblava que, si més no, Aleix s’acomiadaria del Circuit de Barcelona-Catalunya amb un podi.

Però Marc Márquez (Ducati) ha culminat la segona remuntada seguida a Montmeló, des del catorzè lloc de la graella, i li ha pispat el tercer lloc en la frenada del primer revolt, quan faltaven quatre voltes. Aleix no s’ha rendit i ha encalçat el 93 fins a l’arribada, que ha travessat a només 5 centèsimes de segon.

Àlex Márquez (Ducati) ha fet una bona cursa i ha entrat setè, mentre que Maverick Viñales (Aprilia) ha estat dotzè i Àlex Rins (Yamaha) ha tancat la classificació, en el 20è lloc.

En la general, Martín continua primer (155 punts), mentre que Bagnaia (116) ha superat Marc Márquez (114) i torna a ser segon de la general.

D’avui en vuit se celebrarà la següent cita del campionat del món de MotoGP, el GP d’Itàlia, a Mugello, a casa de Ducati i de Bagnaia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)