MotoGP

Ducati anirà de blau en el GP d’Itàlia en homenatge a les seleccions ‘azzurres’

L’equip oficial de la marca italiana deixarà el tradicional color vermell per una cursa

L’equip Ducati Lenovo, els seus pilots Francesco Bagnaia i Enea Bastianini, tots els components de l’equip i les motos oficials de la marca italiana aniran de blau en el GP d’Italià d’aquest cap de setmana en homenatge a les seleccions azzurres de tots els esports que vesteixen aquests colors.

Les motos lluiran de manera especial caracteritzades pel color blau clar de la selecció nacional italiana amb detalls en blau, blanc i daurat. Tots els membres del Ducati Lenovo Team portaran la Maglia Azzurra, i els dos pilots italians, Francesco Bagnaia i Enea Bastianini, no seran una excepció.

Mauro Grassilli, director de màrqueting i comunicacions de Ducati, ha explicat: “Els Nazionali Azzurre donen emocions a milions d’italians, i creiem que fem el mateix durant els caps de setmana de curses, representant el nostre país en circuits d’arreu del món. Amb motiu del nostre gran premi a Mugello, hem optat per crear un vincle. entre la passió vermella que ens distingeix a la pista i el color Azzurro que ens uneix en el nostre amor per l’esport”. L’objectiu és fer un petit homenatge als esportistes que en els propers mesos disputaran l’europeu de futbol a Alemanya i els Jocs Olímpics a París.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.