Trial

Toni Bou continua amb el ple de victòries al TrialGP

El de Piera s’ha imposat a la segona prova que s’ha disputat a Andorra, amb Raga quart, Miquel Gelabert sisè i Aniol desè

Toni Bou, pilot de l’equip Repsol Honda, obté la segona victòria a la segona prova disputada aquest cap de setmana a Andorra. El 34 vegades campió del món continua demostrant la seva superioritat, obtenint la seva quarta victòria de la temporada en quatre curses que s’han disputat fins ara a la temporada 2024 del Trial GP. El de Piera només ha fet 18 punts de penalització, superant en 20 punts a Jaime Busto.

Parlant de la resta dels pilots catalans, Adam Raga, el pilot d’Ulldecona, ha finalitzat en la quarta posició, amb 57 punts de penalització, a només cinc punts del tercer classificat, el company de Toni Bou, Gabriel Marcelli. Per la seva banda, Miquel Gelabert ha estat sisè, amb 63 punts de penalització, amb el germà menor de Miquel, Aniol Gelabert, ha finalitzat desè, amb -76.

Amb aquests resultats, Toni Bou reforça el seu lideratge amb un ple de punts, 80, seguit del seu company d’equip, Gabriel Marcelli, amb 64, i d’Adam Raga, que en té 55. Per part dels germans Gelabert, Aniol supera per només un punt a Miquel en la sisena i setena posició, amb 40 i 39 punts, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)