Més motor

Àlex Palou sortirà segon en les 24h de Le Mans

El Cadillac número 2, en el qual hi corre el català Àlex Palou, ha estat segon en la qualificació per a les 24 hores de Le Mans. Això sí, no ha estat el dues vegades guanyador de l’IndyCar el pilot qui ha estat al volant del prototip, sinó que ha estat el seu company, el britànic Alex Lynn, qui ha marcat un temps de 3 minuts, 24 segons i 782 mil·lèsimes.

L’autor de la pole, però, ha estat el cotxe número 6 de l’equip Porsche, amb un temps de 3 minuts, 24 segons i 634 782 mil·lèsimes. Just darrere seu, a més del prototip 2 de l’equip Cadillac, ha finalitzat l’altre prototip de la marca americana, el número 3, a 34 mil·lèsimes del temps marcat pel company d’Alex Palou.

L’altre representant català, Miquel Molina, ha finalitzat cinquè, amb un temps de 3:25.713. De la categoria LMGT3, cal destacar també a Alex Riberas amb l’equip Heart of Racing, que han finalitzat cinquens en la seva categoria, mentre que l’equip TF Sport, amb Dani Juncadella a l’equip, han estat setens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.