Més motor

El cotxe de Palou sortirà setè a Le Mans per una sanció

El Cadillac número 2, amb el qual el català competeix, té una sanció de cinc posicions per un accident a la cursa anterior

El català Àlex Palou sortirà amb el seu equip, el Cadillac número 2, en la setena posició, després de la qualificació a les 24 hores de Le Mans, on el cotxe del pilot català va aconseguir la segona posició. Aquest canvi de posició es deu a una sanció de cinc posicions a la qual l’equip va ser castigat per provocar una bandera vermella en un accident greu que va tenir lloc en la cursa anterior, les 6 hores d’Spa-Francorchamps.

I és que el cotxe, intentant avançar a cotxes més lents, en un lloc on no hi havia gaire espai, va ser impactat per enrere per un cotxe, trencant tota la part del motor, però també provocant la retirada d’un altre cotxe implicat i deixant moltes peces al voltant del circuit en una zona molt perillosa, la qual cosa, en el seu moment, va provocar una bandera vermella.

Tot i aquesta sanció, els americans es mantenen en la segona posició de la graella, però amb el cotxe número 3. Mentrestant, el Ferrari número 50, en el qual es troba el gironí Miquel Molina, amb aquesta sanció, pujarà una posició i sortirà des de la quarta posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)