MotoGP

Maverick Viñales és el més ràpid i fa el rècord del circuit de Sachsenring

Marc Márquez cau dues vegades, acaba el tretzè i haurà de disputar la Q1 del GP d’Alemanya

Maverick Viñales (Aprilia) ha finalitzat la primera jornada del GP d’Alemanya amb el millor temps i amb un gran registre d’1:19.622 ha fet el rècord absolut del circuit de Sachsenring. El rosinc ha fet una bona sessió i sempre ha estat entre els pilots més ràpids. Maverick Viñales ha superat per tres dècimes al líder del mundial, Jorge Martín (Ducati), que ha fet 1:19.962. Àlex Márquez (Ducati) ha marcat el quart temps amb 1:20.029 a quatre dècimes del millor registre del rosinc.

Marc Márquez (Ducati) ha patit dues caigudes en la jornada, ha acabat en la tretzena posició i haurà de disputar la Q1. La segona vegada que ha caigut ha estat en els primers minuts de la practica de la tarda quan encara no havia marcat cap temps. Hi han hagut moltes caigudes, i després de la de Fabio de Giannatonio s’ha mostrat la bandera vermella perquè les proteccions han quedat malmeses. Quan s’ha reprès la sessió Marc Marques ha fet el millor temps en aquell moment (1:20.384), però després s’ha aturat i ha hagut d’anar al centre mèdic perquè li feia mal el pit. Ha estat declarat apte i demà podrà competir.

Aleix Espargaró (Aprilia) ha abandonat el gran premi després de fer una volta en l’entrenament del matí. Te una petita fractura a la mà dreta i s’ha volgut provar, però el dolor era intens i no tenia força per pilotar. Àlex Rins (Yamaha) és baixa per la lesió en el canell que es va fer en l’últim gran premi.

En Moto2 Albert Arenas (Kalex) ha acabat el dia amb el dotzè temps a vuit dècimes del millor registre que ha marcat Somkiet Chantra (Kalex) amb 1:22.698. Jeremy Alcoba (Kalex) no ha fet una bona sessió i ha acabat amb el 26è temps a més d’un segon i mig, mentre que Xavier Artigas (Forward) ha estat el 29è a més de dos segons.

Joel Esteban (CFMoto) ha marcat el dinovè temps en Moto3 i s’ha quedat a nou dècimes del millor registre que ha fet Stefano Nepa (KTM) amb 1:25.283.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)