Trial

“Guanyar la cursa i el 18è títol és un somni”

Motor. Toni Bou eixampla a Andorra la seva llegenda infinita amb l’enèsima corona en X-Trial i ja atresora 36 títols mundials

“Guanyar la cursa en l’última zona i obtenir el divuitè títol mundial d’X-Trial és un somni”, sintetitzava Toni Bou dissabte eufòric després d’haver guanyat, amb moltes dificultats, a Andorra, el seu lloc de residència des de fa anys, el seu divuitè títol de la modalitat i el 36è global. El pierenc, llegenda del trial als 37 anys, ha sumat la cinquena victòria en cinc curses, un domini absolut. De fet, no perd una prova d’X-Trial des d’Àustria 2023 i acumula 84 victòries en 111 curses i 99 podis. Ara, suma 106 punts i en té 38 d’avantatge sobre Jaime Busto (Gas Gas) i Gabriel Marcelli (Montesa), que estan empatats a 68 punts, quan només en queden 44 en joc, però el fet que s’hagi de descomptar el pitjor resultat li atorga el campionat matemàticament. La propera cita serà el 26 d’octubre a Tallinn (Estònia) i el campionat s’acabarà a Pamplona el 16 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)