Fórmula 1

Carlos Sainz guanya amb autoritat a Mèxic i suma la segona victòria de l’any

Norris acaba segon i Verstappen és sancionat amb 20 segons i finalitza sisè

Carlos Sainz (Ferrari) ha dominat amb autoritat el GP de Mèxic i ha aconseguit una clara victòria, la segona de l’any i la quarta de la seva carrera. El madrileny ha sortit des de la pole, i ha perdut la primera plaça en el primer revolt, però després d’un cotxe de seguretat per l’accident entre Yuki Tsunoda (RB) i Alexander Albon (Williams) abans del primer revolt, s’ha tornat a situar primer en la novena volta al superar Max Verstappen (Red Bull). El madrileny no ha mirat enrere i ha marxat amb molta seguretat cap a la victòria.

Lando Norris (McLaren) ha finalitzat en la segona posició després de superar Charles Leclerc (Ferrari) a vuit voltes del final, i el monegasc ha completat el podi. Max Verstappen ha estat sancionat amb 20 segons per dos incidents en la mateixa volta –la desena–, amb Lando Narris, 10 segons per fer-lo sortir de la pista i 10 més per guanyar la posició per fora de la pista. El líder del mundial i el segon de la general estaven lluitant per la segona posició, i els incidents han permès que els superés Charles Leclerc, que s’ha situat segon. El neerlandès ha complert la sanció de 20 segons en el canvi de pneumàtics, ha sortir en la quinzena posició i ha iniciat la remuntada que l’ha portat fins el sisè lloc final. Aquest era el gran premi número 400 que disputava Fernando Alonso (Aston Martin), però ha hagut d’abandonar en la volta 16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)